when your ant colony gets big enough. do you put it in the hybrid of the outworld?

General Off Topic Chat and Discussions

Moderator: ooper01

Post Reply
Vaporeon189
Posts: 35
Joined: Sun Jan 22, 2017 1:00 am
Location: Santa Cruz,CA

when your ant colony gets big enough. do you put it in the hybrid of the outworld?

Post: # 16392Post Vaporeon189
Tue Jan 24, 2017 10:01 am

i always thought about that :?: :?: :?:
Keeper of:
1 cat
3 dogs
5 goats
2 horses
1 gecko
a lot of chickens
1 peacock
2 rabbits
3 siblings XD
And hopefully a future ant keeper :D

plz read newest post

Martialis
Posts: 1565
Joined: Mon Aug 08, 2016 5:30 pm
Location: Indiana

Re: when your ant colony gets big enough. do you put it in the hybrid of the outworld?

Post: # 16393Post Martialis
Tue Jan 24, 2017 10:04 am

You attach the test tube to the formicarium itself and let the ants move in on their own.
Keeper of

Formica sp.

Tetramorium caespitum

Camponotus chromaiodes

Selliing:

User avatar
Batspiderfish
Posts: 2381
Joined: Wed Jun 29, 2016 3:47 pm
Location: Maine

Re: when your ant colony gets big enough. do you put it in the hybrid of the outworld?

Post: # 16394Post Batspiderfish
Tue Jan 24, 2017 11:40 am

You can also just leave the test tube open in the out world, and they will find the formicarium and move in when they are ready.
If you enjoy my expertise and identifications, please do not put wild populations at risk of disease by releasing pet colonies. We are responsible to give our pets the best care we can manage for the rest of their lives.

Vaporeon189
Posts: 35
Joined: Sun Jan 22, 2017 1:00 am
Location: Santa Cruz,CA

Re: when your ant colony gets big enough. do you put it in the hybrid of the outworld?

Post: # 16447Post Vaporeon189
Wed Jan 25, 2017 6:09 pm

Ok THX!
Keeper of:
1 cat
3 dogs
5 goats
2 horses
1 gecko
a lot of chickens
1 peacock
2 rabbits
3 siblings XD
And hopefully a future ant keeper :D

plz read newest post

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests